In het zonnetje: 's werelds meest hygiënische hondenbak

Gepubliceerd op 8 augustus 2023 om 17:46

In het zonnetje: Hero Bowl van Hownd

Antibacteriële eet- en drinkbak, de meest hygiënische die er maar is!

Nadia vertelt

Wist je dat de eet- en drinkbak van jouw hond op nummer 4 staat van items die thuis de meeste bacteriën verzamelen? Niet getreurd, dat wist ik namelijk ook niet tot ik kennis maakte met de Hero Bowl. Ik dacht dat als ik de eet- en drinkbak van Luna iedere dag met de hand afwas of in de vaatwasser doe, deze schoon zou zijn. Maar dat is helaas niet zo. 67% van de eet- en drinkbakken die uit de vaatwasser komen bevatten nog steeds salmonella bacteriën. Getver! 

 

Wat kun je daar aan doen? De Hero Bowl aanschaffen! Deze eet- en drinkbak beschermt antimicrobieel en het is wetenschappelijk bewezen dat de materialen die worden gebruikt (zilver-ion) de groei van meer dan 99% van de veel voorkomende bacteriën en schimmels voorkomt. Hebben dus! 

 

De meeste eet- en drinkbakken zijn gemaakt van keramiek, plastic of roestvrijstaal (rvs). De Hero Bowl is een duurzame keuze doordat deze is gemaakt van recyclebaar polypropyleen. Daarnaast komt deze bowl in superleuke kleuren zoals lavendeloceaan blauw en turquoise. Ik heb voor Luna de lavendelkleur bowl gekozen en deze past zelfs op mijn standaard. Ik ben echt heel erg tevreden over dit item en hij staat ook nog eens lekker hip in mijn woning. 

Luna vertelt

Oké, oké, mama heeft jullie nu alle leuke details gegevens over mijn nieuwe eetbak en nu is het mijn beurt! Ik ben namelijk soms een beetje een kieskeurig meisje als het gaat om eten en drinken. Niet alleen krijg ik overal jeuk van, maar ook schrik ik van mijn eigen voerbak. Voordat ik uit deze mooie Hero Bowl mocht eten (ik voel me helemaal een prinses!), had ik een roestvrijstalen eetbak. En dat ding rammelt en beweegt als ik daar met mijn snuit in ga. Brrrr! Dat vond ik helemaal niet leuk en dan durfde ik soms ook niet meer te eten (oh, the drama...). Dus ook ik ben heel erg blij met deze eetbak! En alle beetjes die mama kan doen om mij te helpen met mijn allergieën zijn heel erg welkom. Tegen het verminderen van viezigheid en bacteriën zeg ik geen nee tegen, woef! 

Kampioen zielig kijken heeft genoeg van het poseren en vraagt: "mama, mag ik nu eindelijk eten?" 🐶

Smakelijk!

Vind je het leuk om de video te bekijken over de Hero Bowl van Hownd? Klik dan op deze link:

Meet HERO: The World's Most Hygienic Dog Bowl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.